top of page
ActiveGyn.jpg

ActiveGyn

To ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο, το πρόγραμμα ActiveGyn που αφορά σε εξειδικευμένες υπηρεσίες με επίκεντρο την γυναίκα.

Με το πρόγραμμα ActiveGyn, ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες της εποχής, προσφέροντας στις γυναίκες, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και διάγνωσης, αλλά και αποκατάστασης στα κορυφαία ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  Το ActiveGyn παρέχει ένα συνδυασμό υπηρεσιών με σημαντικές εκπτώσεις στα έξοδα τοκετού, εξωσωματικής γονιμοποίησης και κοσμητικής ιατρικής. Επίσης  σε συνεργασία με τη MetLife έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικώνυπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέρει ένα σύνολο δωρεάν και εκπτωτικών παροχών που εστιάζουν στην γυναίκα και καλύπτουν και το παιδί από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Το πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Γεώργιος Ράπτης

Το μαιευτήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις  σε διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργασία με τα πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα του ιατρού βιοπαθολόγου μικροβιολόγου κ. Γιώργου Ράπτη (www.raptislab.gr), στα παρακάτω:

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% (τελικό κόστος για τον πελάτη 40€) σε:

μοριακό έλεγχο SARS-Cov2 με την μέθοδο RT-PCR

ΔΩΡΕΑΝ

Ετήσιο check up για γυναίκες και παιδιά

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε:

1. Πλήρη προγεννητικό έλεγχο
2. Εργαστηριακή διερεύνηση ανδρικής- γυναικείας υπογονιμότητας και υπογονιμότητας ζεύγους
3. Μοριακό έλεγχο κυστικής ίνωσης
4. Μοριακό έλεγχο HPV-dna
5. Μοριακό έλεγχο θρόμβοφιλίας
6. Πλήρη ορμονολογικό έλεγχο
7. Πλήρη έλεγχο σπέρματος
8. Πλήρη έλεγχο επαναλαμβανόμενων αποβολών

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Βασίλης Παραφέστας

Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις  σε διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργασία με τα πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα του ιατρού κ.  Βασίλη Παραφέστα (www.parafestas-diagnostika-ergastiria.gr), στα παρακάτω:

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε:​

Πλήρη Προληπτικό Μαστολογικό Έλεγχο που περιλαμβάνει:

1. Ψηφιακή Μαστογραφία

2. Δυνατότητα για Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών (με τη χρήση Υπερηχογράφου Τελευταίας Τεχνολογίας)

3. Ψηφιακές ακτινογραφίες

Προληπτικό Έλεγχο Οστεοπόρωσης που περιλαμβάνει:

1. Κλινική εξέταση οστικής πυκνότητας

2. Μέτρηση οστικής πυκνότητας

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Καθημερινά, πολλές γυναίκες παρουσιάζουν αναστολές ως προς την επίσκεψή τους στον πλαστικό χειρουργό, γιατί αισθάνονται αμηχανία ή λόγω υψηλού κόστους . Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο ισόβιος σύμμαχος της γυναίκας σε ότι αφορά την εικόνα της. Είναι ο γιατρός στον οποίο η γυναίκα απευθύνεται για οτιδήποτε την απασχολεί στα πλαίσια της αποκατάστασης και εμφάνισης. Είναι πάντοτε εκεί, για να προστατέψει, να προλάβει και να βοηθήσει. Για να απαντήσει σε όλες τις απορίες, τους φόβους, να προτείνει δοκιμές επιστημονικά λύσεις και να σταθεί δίπλα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Στο Υγεία θεωρούμε ότι "η ευτυχία της μητρότητας πρέπει να αποτυπώνεται και στην εικόνα σας"

Το μαιευήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για κάθε επέμβαση ή και θεραπεία σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Παλαντζά (thanasis-pallantzas.gr).

Η παρεχόμενη έκπτωση αφορά στην αμοιβή του γιατρού και ανέρχεται στο 30% επί του τιμοκαταλόγου. Στις επεμβάσεις και στις θεραπείες χρησιμοποιούνται μόνο τα κορυφαία υλικά παγκοσμίως όπως: Mentor (ενθέματα), Yvoir της LG Chem (υαλουρονικό), DYSPORT, DYSELIN, ALLEGRAN (botox). Οι εκπτώσεις παρέχονται στο σύνολο των παρακάτω υπηρεσιών:

Επεμβάσεις προσώπου (Facelift, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Βλεφαροπλαστική), Σώματος (Λιποαναρρόφηση, Ανόρθωση Μηρών, Βραχιονοπλαστική, Επανορθωτική Χειρουργική, Κοιλιοπλαστική) και Στήθους (Αυξητική Στήθους, Ανόρθωση Στήθους – Μαστοπηξία, Μειωτική Στήθους, Εισολκή θηλής, Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης, Γυναικομαστία)

Θεραπείες (Laser αναδόμησης Δέρματος, Ενέσιμα Εμφυτεύματα, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία με τη χρήση κοκταίλ υαλουρονικού οξέος και βιταμινών, BOTOX, Lifting με Νήματα, Αυτόλογο Λίπος, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, Laser αποτρίχωση, Λιποδιάσπαση χωρίς Νυστέρι)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Το μαιευτήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις (15-30%) σε συνεργασία με τον μαιευτήρα - γυναικολόγο κ. Θανάση Κοντοπάνο (περισσότερες πληροφορίες εδώ), σε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως:

  • γυναικολογικές ιατρικές πράξεις (τοκετό, καισαρική, υστερεκτομία κλπ.) 

  • επίσκεψη στο ιατρείο 

  • Test-PAP

  • συμβουλευτική (δωρεάν)

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η κλινική Υγεία στηρίζει έμπρακτα δράσεις που αφορούν την γονιμότητα προσφέροντας αποκλειστικά για τους πελάτες της 1000€ έκπτωση ανά κύκλο εξωσωματικής σε διεθνώς πιστοποιημένο κέντρο ivf. Το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης "Μίτωση" (mitosis.gr)αποτελεί σημείο αναφοράς στις υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, χάρη στις υποδομές, τον εξοπλισμό αλλά και το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του.

  • Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με εξειδικευμένους ιατρούς, γυναικολόγους, εμβρυολόγους,  βιολόγους, αναισθησιολόγους κλπ..

  • Ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες που απαιτούν οι διαδικασίες της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

  • Ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, σε όλα τα τμήματα, που διευκολύνει και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών επιτυχίας σε κάθε περίπτωση εξωσωματικής γονιμοποίησης.

bottom of page