ActiveGyn.jpg

ActiveGyn

To ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο, το πρόγραμμα ActiveGyn που αφορά σε εξειδικευμένες υπηρεσίες με επίκεντρο την γυναίκα.

Με το πρόγραμμα ActiveGyn, ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες της εποχής, προσφέροντας στις γυναίκες, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και διάγνωσης, αλλά και αποκατάστασης στα κορυφαία ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  Το ActiveGyn παρέχει ένα συνδυασμό υπηρεσιών με σημαντικές εκπτώσεις στα έξοδα τοκετού, εξωσωματικής γονιμοποίησης και κοσμητικής ιατρικής. Επίσης  σε συνεργασία με τη MetLife έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικώνυπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέρει ένα σύνολο δωρεάν και εκπτωτικών παροχών που εστιάζουν στην γυναίκα και καλύπτουν και το παιδί από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Το πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Γεώργιος Ράπτης

Το μαιευτήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις  σε διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργασία με τα πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα του ιατρού βιοπαθολόγου μικροβιολόγου κ. Γιώργου Ράπτη (www.raptislab.gr), στα παρακάτω:

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% (τελικό κόστος για τον πελάτη 40€) σε:

μοριακό έλεγχο SARS-Cov2 με την μέθοδο RT-PCR

ΔΩΡΕΑΝ

Ετήσιο check up για γυναίκες και παιδιά

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε:

1. Πλήρη προγεννητικό έλεγχο
2. Εργαστηριακή διερεύνηση ανδρικής- γυναικείας υπογονιμότητας και υπογονιμότητας ζεύγους
3. Μοριακό έλεγχο κυστικής ίνωσης
4. Μοριακό έλεγχο HPV-dna
5. Μοριακό έλεγχο θρόμβοφιλίας
6. Πλήρη ορμονολογικό έλεγχο
7. Πλήρη έλεγχο σπέρματος
8. Πλήρη έλεγχο επαναλαμβανόμενων αποβολών

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - Βασίλης Παραφέστας

Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις  σε διαγνωστικές εξετάσεις, σε συνεργασία με τα πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα του ιατρού κ.  Βασίλη Παραφέστα (www.parafestas-diagnostika-ergastiria.gr), στα παρακάτω:

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε:​

Πλήρη Προληπτικό Μαστολογικό Έλεγχο που περιλαμβάνει:

1. Ψηφιακή Μαστογραφία

2. Δυνατότητα για Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών (με τη χρήση Υπερηχογράφου Τελευταίας Τεχνολογίας)

3. Ψηφιακές ακτινογραφίες

Προληπτικό Έλεγχο Οστεοπόρωσης που περιλαμβάνει:

1. Κλινική εξέταση οστικής πυκνότητας

2. Μέτρηση οστικής πυκνότητας

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Καθημερινά, πολλές γυναίκες παρουσιάζουν αναστολές ως προς την επίσκεψή τους στον πλαστικό χειρουργό, γιατί αισθάνονται αμηχανία ή λόγω υψηλού κόστους . Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο ισόβιος σύμμαχος της γυναίκας σε ότι αφορά την εικόνα της. Είναι ο γιατρός στον οποίο η γυναίκα απευθύνεται για οτιδήποτε την απασχολεί στα πλαίσια της αποκατάστασης και εμφάνισης. Είναι πάντοτε εκεί, για να προστατέψει, να προλάβει και να βοηθήσει. Για να απαντήσει σε όλες τις απορίες, τους φόβους, να προτείνει δοκιμές επιστημονικά λύσεις και να σταθεί δίπλα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Στο Υγεία θεωρούμε ότι "η ευτυχία της μητρότητας πρέπει να αποτυπώνεται και στην εικόνα σας"

Το μαιευήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για κάθε επέμβαση ή και θεραπεία σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Παλαντζά (thanasis-pallantzas.gr).

Η παρεχόμενη έκπτωση αφορά στην αμοιβή του γιατρού και ανέρχεται στο 30% επί του τιμοκαταλόγου. Στις επεμβάσεις και στις θεραπείες χρησιμοποιούνται μόνο τα κορυφαία υλικά παγκοσμίως όπως: Mentor (ενθέματα), Yvoir της LG Chem (υαλουρονικό), DYSPORT, DYSELIN, ALLEGRAN (botox). Οι εκπτώσεις παρέχονται στο σύνολο των παρακάτω υπηρεσιών:

Επεμβάσεις προσώπου (Facelift, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Βλεφαροπλαστική), Σώματος (Λιποαναρρόφηση, Ανόρθωση Μηρών, Βραχιονοπλαστική, Επανορθωτική Χειρουργική, Κοιλιοπλαστική) και Στήθους (Αυξητική Στήθους, Ανόρθωση Στήθους – Μαστοπηξία, Μειωτική Στήθους, Εισολκή θηλής, Αποκατάσταση Μαστού με Ενθέματα Σιλικόνης, Γυναικομαστία)

Θεραπείες (Laser αναδόμησης Δέρματος, Ενέσιμα Εμφυτεύματα, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία με τη χρήση κοκταίλ υαλουρονικού οξέος και βιταμινών, BOTOX, Lifting με Νήματα, Αυτόλογο Λίπος, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, Laser αποτρίχωση, Λιποδιάσπαση χωρίς Νυστέρι)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Το μαιευτήριο ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη Mediaccion προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις (15-30%) σε συνεργασία με τον μαιευτήρα - γυναικολόγο κ. Θανάση Κοντοπάνο (περισσότερες πληροφορίες εδώ), σε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως:

 • γυναικολογικές ιατρικές πράξεις (τοκετό, καισαρική, υστερεκτομία κλπ.) 

 • επίσκεψη στο ιατρείο 

 • Test-PAP

 • συμβουλευτική (δωρεάν)

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η κλινική Υγεία στηρίζει έμπρακτα δράσεις που αφορούν την γονιμότητα προσφέροντας αποκλειστικά για τους πελάτες της 1000€ έκπτωση ανά κύκλο εξωσωματικής σε διεθνώς πιστοποιημένο κέντρο ivf. Το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης "Μίτωση" (mitosis.gr)αποτελεί σημείο αναφοράς στις υπηρεσίες εξωσωματικής γονιμοποίησης, χάρη στις υποδομές, τον εξοπλισμό αλλά και το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του.

 • Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με εξειδικευμένους ιατρούς, γυναικολόγους, εμβρυολόγους,  βιολόγους, αναισθησιολόγους κλπ..

 • Ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες που απαιτούν οι διαδικασίες της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

 • Ιατρικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, σε όλα τα τμήματα, που διευκολύνει και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών επιτυχίας σε κάθε περίπτωση εξωσωματικής γονιμοποίησης.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε συνεργασία με τη MetLife,  προσφέρουμε ένα σύνολο ιατρικών υπηρεσιών μέσα από το δίκτυο Advanced Benefit Club , το οποίο περιλαμβάνει τα περισσότερα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, και πάνω από 2.000 ιατρούς σε όλη την χώρα, εξασφαλίζοντάς σας ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Το δίκτυο Advanced Benefit Club (ABC) της МеtLife σάς προσφέρει μοναδικά προνόμια, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και διαγνωστικά όπως:

 • Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις,  στα τακτικά ιατρεία των συνεργαζόμενων νοσοκομείων

 • Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού αξίας έως και €1.000 ανά περιστατικό

 • Ιατρικές επισκέψεις στο συνεργαζόμενο δίκτυο γιατρών, σε προσυμφωνημένες τιμές (€20)

 • Διαγνωστικές εξετάσεις, σε προσυμφωνημένες τιμές.

 • Ειδικά πακέτα check up, δωρεάν αλλά και σε προσυμφωνημένες τιμές, στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα.
 • Προνόμια για Συγγενείς Πρώτου Βαθμού

Για να δείτε τους συνεργαζόμενους φορείς πιέστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια δείτε εδώ.

Για το συντονισμό των παραπάνω παροχών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης του Advanced Benefit Club, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Α) Δεύτερη ιατρική γνωμάτευση (2nd medical opinion)​

Με γνώμονα τις σύγχρονες εξελίξεις της παγκόσμιας ιατρικής, το Πρόγραμμα καλύπτει τη  φυσιολογική ανθρώπινη ανάγκη να αναζητήσετε δεύτερη ιατρική γνώμη, από κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, εφόσον προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη WorldCare, σε περίπτωση εμφάνισης μίας σοβαρής πάθησης στο παιδί σας, παρέχεται η δυνατότητα  ιατρικής συμβουλής, από εξειδικευμένους ιατρούς των καλύτερων και μεγαλύτερων νοσοκομείων των Η.Π.Α. (π.χ. Mayo Clinic, Massachusetts General Hospital, Boston Children’s Hospital), με:

 • Έγγραφη γνωμάτευση µε βάση τα στοιχεία της αρχικής διάγνωσης

 • Ερμηνεία των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων

 • Δυνατότητα παροχής πρόσθετης συμπληρωματικής γνωμάτευσης

 • Διατύπωση διευκρινήσεων ή/ και συστάσεων για εναλλακτικές θεραπείες

 • Ιατρική Τηλεδιάσκεψη µε συµµετοχή του θεράποντα ιατρού του ασθενή.

Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται:

 • Ευκολία πρόσβασης (εντελώς δωρεάν) σε µια δύσκολα προσβάσιμη και ακριβή* υπηρεσία 

 • Αξιοποίηση της απόλυτης εξειδίκευσης που προσφέρει η πληθώρα των ειδικοτήτων των Νοσοκομείων και επιστημόνων.

 • Εκμετάλλευση όλων των τελευταίων εξελίξεων της ιατρικής επιστήµης, στις οποίες τα Νοσηλευτικά αυτά ιδρύματα είναι πρωτοπόρα.

(*) Η μεμονωμένη αναζήτηση αντίστοιχης ιατρικής συµβουλής εκτιμάται μεταξύ € 1.560 – € 2.100  

Β) Παροχή οικονομικής υποστήριξης

Προστατέψτε την οικογένειά σας από δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες που μπορεί να προκληθούν από απρόσμενη απώλεια ζωής, με καταβολή κεφαλαίου €10.000.

 • Facebook
Ⓒ2020 ΥΓΕΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. All rights reserved | Πολιτική Προστασίας |                                           Design & Development by Mediaccion